Je bent hier: Lidmaatschap > Werken bij FNV Horecabond > Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Werknemers in de horeca, contractcatering en recreatie die trots kunnen zijn op hun vak, plezier hebben in hun werk en de waardering krijgen die ze verdienen: daar doen we het allemaal voor. We zijn een moderne vakbond met een ijzersterk team van medewerkers die elkaar inspireren en er niet voor terugdeinzen om nét dat stapje extra te zetten. En daar zijn we trots op.

Momenteel hebben we de volgende vacature openstaan:

De komende jaren zullen we ons richten op de verdere ontwikkeling van beleid op het terrein van onze dienstverlening en positionering als vakorganisatie in de bedrijven en sectoren. Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een secretaris-penningmeester die de komende jaren leiding geeft aan een proces van vernieuwing samen met het bestuur en actieve leven. Lees meer

Solliciteren

Als je hart hebt voor onze zaak en gemotiveerd bent onderdeel uit te maken van een organisatie die vooral denkt in kansen en mogelijkheden, dan gaan wij graag met je in gesprek.

 Voor meer informatie over de openstaande functies kun je contact opnemen met Thomas van Rijsingen via 06 - 58 02 22 31 (P&O).