Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Je bent hier: Lidmaatschap > Wie zijn wij? > FNV Horecabond

FNV Horecabond

FNV Horecabond, met als onderdelen FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, is een moderne vakorganisatie.

Natuurlijk blijven wij altijd grote aandacht schenken aan de onderwerpen werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij willen een baken zijn van inspiratie, advies en actieve steun. In veel vormen, voor professionals in de horeca, catering en de recreatie.

Professionals
Professionals in de horeca, catering en recreatie zijn medewerkers (van alle leeftijden) die serieus van hun werk ook hun loopbaan willen maken. Zij maken hun vak en beroep van hun werk. Zij spannen zich in om door extra kennis en kunde uit te groeien tot echte vakmensen. Mensen met passie voor hun werk die daarvoor ook erkenning krijgen.

Wat doen we?

 • Informatiepunt voor alle vragen over werk en inkomen
  Wij zijn hét informatiepunt als je meer wilt weten over werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en de arbeidsmarkt. Het Voorlichtings- en Informatiecentrum beantwoordt graag je vragen.
 • Juridische ondersteuning voor onze leden
  Wij helpen onze leden wanneer zij behoefte hebben aan juridische hulpverlening: heb je een geschil met je werkgever over bijvoorbeeld je salaris of overwerk en kom je er samen niet uit? Dan staan wij voor je klaar!
 • Nieuws
  Wij brengen je het allerlaatste nieuws uit de sector.
 • Cao-onderhandelingen
  Wij onderhandelen, namens onze leden, over de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) en pensioenen.
 • Activiteiten op locatie
  Wij organiseren activiteiten op locatie, zoals workshops over de cao, over jouw pensioen of loonstrook. Ook bezoeken we scholen om leerlingen te informeren over hun rechten en plichten en staan we op beurzen om
  werknemers te informeren.

Actief worden?

Inspraak hebben in de cao-commissie, plaatsnemen in een Regionaal Activiteiten Team of spin in het web zijn als bedrijfscontactpersoon? Dit zijn enkele voorbeelden wat je als actief lid kunt betekenen voor FNV Horecabond.

Ben je lid en wil je actief lid worden en/of wil je hier meer informatie over? Stuur dan een e-mail naar info@fnvhorecabond.nl of neem contact op met ons Voorlichtings- en Informatiecentrum: 036 - 535 85 95