Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Je bent hier: Actieve leden > Activiteiten > Leerlingen

Leerlingen

Volg jij een opleiding in de horeca?

Horecafé
Horecafé is er speciaal voor alle leerlingen in de horeca. Hier kun je antwoorden vinden op vragen over allerlei zaken uit de cao, de arbeidsovereenkomst, arbeidsomstandigheden,vakantie, wertijden, lonen enz. Behalve informatie over rechten en plichten is er nog meer te vinden. Je kunt hier zien welke leerbedrijven goed beoordeeld zijn en je eigen leerbedrijf beoordelen. Wil jij liever even niet denken aan school en stage? Op Horecafé kun je ook lekker kletsen met je horecavrienden of meedoen aan een van de leuke prijsvragen.

Neem dus zeker even een kijkje op Horecafé

Stichting Voorlichting Leerlingen
Horecafé is onderdeel van Stichting Voorlichting Leerlingen, afgekort tot SVL. SVL heeft als doelstelling leerlingen in de horeca door objectieve voorlichting voor te bereiden op hun rol als werknemer.

Daarnaast geeft SVL gratis gastlessen en workshops over arbeid en inkomen bij horecaopleidingen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als de inhoud en werking van de betreffende cao's, rechten en plichten van werkgevers en werknemers en/ of arbeidsomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Voorlichting Leerlingen

Een gastles op jouw school?
Wil je graag dat SVL ook voorlichting komt geven op jouw school, stuur dan een e-mail.

 

Meer informatie?

Voor jou als leerling bieden we twee lidmaatschapspakketten aan:

Zeker! € 8,20 p/m
(als leerling betaal je de helft van de normale prijs)
Kies je voor Zeker!, dan kies je voor het meest volledige lidmaatschapspakket inclusief gratis juridische bijstand. Als je een conflict hebt met je leerbedrijf, dan ontvang je direct hulp! Word direct lid!

Try-Out  € 0,-
(maximaal een jaar als leerling)
Weet jij zeker dat je geen juridische bijstand nodig hebt, maar wil je wel graag gratis op de hoogte blijven van alles wat er in jouw sector speelt? Kies dan voor Try-out! Word direct lid!