Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Je bent hier: Lidmaatschap > Wie zijn wij? > Voorzitter: Ben Francooy

Voorzitter: Ben Francooy

Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond, heet je van harte welkom op de site van FNV Horecabond. "Wij zijn een vakbond met passie voor de ontwikkeling van de individuele werknemer in de horeca, catering en recreatie."

"Achter dit korte zinnetje vinden we een wereld van goede wil, gezonde trots en initiatieven van de mensen die kiezen voor een loopbaan in één van deze drie bedrijfssectoren. Wij willen er alles aan doen om al die mensen met oergezonde ambities te stimuleren en voluit te steunen. Maar jezelf ontwikkelen wordt pas echt mogelijk als de basisbehoeften aanwezig zijn: een interessante baan, goede arbeidsvoorwaarden en prima arbeidsomstandigheden.

Werken in jouw vak betekent samen werken in gezond, zakelijk én ‘emotioneel’ partnership met de werkgever. Werknemers die zich ontwikkelen als vakmensen zijn van grote waarde voor het bedrijf. Werkgevers in onze bedrijfssectoren die dat helder zien, begrijpen heel goed dat de pure winst van win-win-win de enige duurzaam gezonde succesformule is. Vakmensen die geïnspireerd worden en zich verder ontwikkelen krijgen én nemen verantwoordelijkheid. Zo zorgen ze voor zeer tevreden gasten die graag (terug)komen! Zie daar het doel en het ideaalplaatje voor alle ondernemers in de drie sectoren.

Onze individuele en collectieve betrokkenheid betekent veel. Wij willen een positieve organisatie zijn die werknemers helpt om kansen te creëren en kansen te benutten. Alles uit de kast halen voor goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden voor alle mensen die in één van de sectoren werken en succesvol willen zijn.

Al vele jaren nemen wij het voortouw. Wij kennen de bedrijfstakken en komen met talrijke initiatieven die bijdragen tot betere arbeidsverhoudingen. Natuurlijk hebben we nog veel ambities op dat gebied.

Iedereen die werkt in de horeca, catering en recreatie is van harte welkom om zich aan te sluiten bij de positieve beweging die wij willen zijn. Word ook lid. Doe mee en vertel ons hoe het beter kan en laten wij er samen voor zorgen dat het beter gaat. Daarmee bepaal je, dat weten we echt zeker, je eigen professionele én je persoonlijke toekomst."

Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond

Actief worden?

Inspraak hebben in de cao-commissie, plaatsnemen in een Regionaal Activiteiten Team of spin in het web zijn als bedrijfscontactpersoon? Dit zijn enkele voorbeelden wat je als actief lid kunt betekenen voor FNV Horecabond.

Ben je lid en wil je actief lid worden en/of wil je hier meer informatie over? Stuur dan een e-mail naar info@fnvhorecabond.nl of neem contact op met ons Voorlichtings- en Informatiecentrum: 036 - 535 85 95