Je bent hier: Nieuw lid aanmelden?

Nieuw lid aanmelden?

Actie: leden werven leden
Wil jij dat jouw collega's ook profiteren van de voordelen van ons lidmaatschap? Vertel ze dan over onze vakorganisatie! Voor ieder lid dat jij voor ons werft, ontvang je €15,-! Je mag zelf kiezen waar je dit bedrag aan besteedt:

  • VVV irischeque t.w.v. € 15,-
  • Een donatie aan Resto van Harte t.w.v. € 15,- Lees meer
Vul hier de gegevens in van diegene die jij lid wilt maken:
Naam nieuw lid
Telefoonnummer
E-mailadres
Pakketkeuze
Zeker!
Basis
Zeker! Leerling
 

(Ook diegene die jij lid maakt profiteert direct van deze actie: Het lidmaatschap voor pakket Zeker! Is de eerste vier maanden € 25,- en het lidmaatschap voor pakket Basis is de eerste vier maanden € 10,-.)

 
Voor het werven van een nieuw lid kies ik voor:

VVV irischeque Donatie
 
 
Vergeet niet om hier jouw gegevens in te vullen:
Mijn naam
Lidnummer
Postcode
Huisnummer
 
 

Actievoorwaarden: de actie wordt geïnitieerd door FNV Horecabond en loopt van 1 januari 2015 t/m 31 december 2015. Wij bellen ieder lid dat jij werft persoonlijk na. Je hebt pas een lid geworven als hij of zij toestemming heeft gegeven en wij de contributie hebben ontvangen. Deze actie geldt niet voor leden die leerlingen werven voor het gratis Try-Out pakket.
Privacy disclaimer: de gegevens die wij ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor deze actie.

Wij een lid, jij 15,- euro

Wil jij dat jouw collega's ook profiteren van de voordelen van ons lidmaatschap? Vertel ze dan over onze vakorganisatie!

Voor ieder lid dat jij voor ons werft, ontvang je €15,-! Je kunt kiezen uit een VVV irischeque t..w.v. € 15,- of een donatie aan Resto van Harte t.w.v. € 15,-.

Meld direct je collega aan!