Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree

Nieuws

29-05-15 - Overleg pensioenregeling lees verder

29-05-15 - Overleg pensioenregeling lees verder

29-05-15 - Multitasker in de catering lees verder

28-05-15 - Hij is er weer! Jouw pensioenoverzicht lees verder

27-05-15 - FNV vreest voor groeiende onderklasse lees verder

26-05-15 - Jongeren schudden polder wakker lees verder

26-05-15 - Pinksterdrukte in pretparken lees verder

22-05-15 - Recordaantal horecabedrijven neemt deel aan 11e Nacht van Fooi lees verder

22-05-15 - Een plek zonder Hostmanship voelt leeg lees verder

22-05-15 - Bezit van recreatiewoning wint sterk aan populariteit lees verder

21-05-15 - Stan Kerckhoffs ge´naugureerd als SVH Meestergastheer lees verder

21-05-15 - Speciaal programma van Eurest zet gasten aan tot gezonder eten lees verder

21-05-15 - Eindelijk weer naar buiten lees verder

20-05-15 - Verkiezingen beste strandpaviljoen 2015 lees verder

20-05-15 - Meld collegaĺs aan voor Misset Catering Awards lees verder

19-05-15 - Haagse regio kampt met tekort aan horecakoks lees verder

19-05-15 - Bedrijfscatering manier om leefstijl medewerkers te be´nvloeden? lees verder

19-05-15 - 500.000 Nederlanders op pinkstervakantie in eigen land lees verder

18-05-15 - FNV begint met acties en stakingen om cao - de grens is bereikt lees verder

15-05-15 - Sterrenchef Erik van Loo geeft foodies kijkje in eigen keuken lees verder

15-05-15 - Nieuwe attractie Bobbejaanland officieel geopend lees verder

13-05-15 - Medewerkers beoordelen facilitaire services met 7.2 lees verder

13-05-15 - Nieuwe wet werk en zekerheid Eenvandaag lees verder

13-05-15 - Nieuwe wet werk en zekerheid Eenvandaag lees verder

12-05-15 - Veel steun voor antirookwetgeving in Nederland lees verder

12-05-15 - Aantal vakantieplannen voor het eerst sinds 2011 weer in de lift lees verder

11-05-15 - De cao commissie contactcatering lees verder

08-05-15 - Horecamedewerkster Sylvia Louwerse vanavond in EenVandaag! lees verder

08-05-15 - Gezocht: betrokken recreatiewerknemer met interesse voor pensioen lees verder

07-05-15 - Jaarverslag 2014 lees verder



Nieuwsarchief