Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree



Print deze pagina

Nieuws

09-02-16 - CBS: aantal faillissementen daalt lees verder

08-02-16 - FNV: verkiezingen voorzitter begin 2017 lees verder

05-02-16 - Meeste werknemers houden in 2016 netto meer over. lees verder

04-02-16 - Ingrijpen bij cao noemt Asscher paardenmiddel lees verder

03-02-16 - Vacature Hoofdbestuur lees verder

02-02-16 - De Librije voor tweede jaar beste restaurant van Nederland lees verder

01-02-16 - Leren en werken in de catering lees verder

01-02-16 - Nieuwe Actieraad Young & United gaat jeugdloon nog sneller lozen lees verder

30-01-16 - 5280 nieuwe horecabedrijven in 2015 lees verder

28-01-16 - Acht op de tien werkenden nemen zelf lunch mee lees verder

28-01-16 - Kamervragen na Rambam uitzending over schoonmaak hotels lees verder

28-01-16 - Oproep: werk jij in de zwembranche? lees verder

26-01-16 - FNV Young en United winnaar Issue Award 2016 lees verder

25-01-16 - Bord’Eau en Librije vier keer genomineerd voor Restaurant Awards lees verder

22-01-16 - Horeca wil weer meer investeren lees verder

22-01-16 - FNV: Rommelcontracten grootste veroorzaker van loonkloof lees verder

20-01-16 - Team Wollerich* wint Gouden Koksmuts 2016 lees verder

20-01-16 - FNV haalt 2,6 miljoen schadevergoeding binnen voor slachtoffers beroepsziekte lees verder

20-01-16 - Video terugblik: Young Professional Experience Day lees verder

20-01-16 - Genomineerden Leerbedrijf van het Jaar bekend lees verder

18-01-16 - Meer overnachtingen in winter op natuurkampeerterreinen. lees verder

15-01-16 - Terugblik Young Professional Experience Day (YPED). lees verder

15-01-16 - FNV: Ton Heerts stopt als voorzitter FNV lees verder

15-01-16 - Terugblik Horecava Dag 3 en 4 lees verder

15-01-16 - Horecava trekt ruim 60.000 bezoekers lees verder

14-01-16 - FNV Horeca overhandigt petitie aan Koninklijke Horeca Nederland lees verder

14-01-16 - Young Professional Experience Day (YPED). Vandaag op de Horecava! lees verder

13-01-16 - Nederlanders weer vaker op vakantie in 2016 lees verder

13-01-16 - Terugblik Horecava Dag 1 en 2 lees verder

13-01-16 - Reijnen wint Lekkerste Broodje Catering 2016 lees verder



Nieuwsarchief