Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree



Print deze pagina

Nieuws

17-01-17 - FNV Young & United prijswinnaar ‘Mensenrechten Dichtbij’ lees verder

16-01-17 - Kwalitaria ziet omzet flink stijgen lees verder

13-01-17 - Extra Ledencongres maandag 23 januari lees verder

11-01-17 - Meer vakanties, naar veilige bestemmingen, in 2017 lees verder

11-01-17 - Vy Vieu maakt Lekkerste Broodje Catering lees verder

11-01-17 - 11 trends in de catering voor 2017 lees verder

05-01-17 - NVWA: 20 procent meer boetes door striktere handhaving lees verder

05-01-17 - Lonen stijgen in hoogste tempo sinds 2009, horeca blijft achter lees verder

05-01-17 - FNV: echte banen leveren beste inkomensverbetering op lees verder

02-01-17 - AC Restaurants worden La Place lees verder

29-12-16 - Tien tot twintig procent horeca niet brandveilig lees verder

29-12-16 - Studenten realiseren unieke bartender-robot lees verder

28-12-16 - Brandinspecties horeca openbaar maken lees verder

23-12-16 - Sterkere banengroei in horeca dan gedacht lees verder

22-12-16 - Genomineerden verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017 zijn bekend lees verder

22-12-16 - Stembus F&B Professional of the Year 2017 open lees verder

21-12-16 - Kanshebbers voor Restaurant Awards 2017 lees verder

20-12-16 - Aanpassing van de Wet minimum(jeugd)loon lees verder

20-12-16 - FNV: Bedrijfsarts bij second opinion zelf kiezen lees verder

19-12-16 - Geen herkeuring 50-plussers in Wajong belangrijke stap lees verder

15-12-16 - Young & United roept Kamerleden op aanpassing jeugdloon snel af te tikken lees verder

15-12-16 - FNV wil echte banen nu economie en werkgelegenheid groeit lees verder

12-12-16 - Reactie op artikel KHN in Misset Horeca: imago horeca moet beter lees verder

22-11-16 - Horecawerknemers lopen duizenden euros mis lees verder

20-06-16 - Consumenten besteden evenveel als jaar eerder lees verder

31-05-16 - Terugblik Ledencongres lees verder

22-07-15 - FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen sluiten mooie en respectvolle bedrijfs-cao af. lees verder

21-07-15 - Een nieuwe pensioenregeling! Wat gaat er veranderen? lees verder

04-06-15 - Versnelde verhoging AOW-leeftijd vanaf 2016 lees verder

29-05-15 - Overleg pensioenregeling lees verder



Nieuwsarchief