Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree

Nieuws

30-01-15 - De Leest*** en De Librije*** in top 50 van wereldlijst van beste restaurants lees verder

29-01-15 - Gezocht: betrokken recreatiewerknemer met interesse voor pensioen lees verder

29-01-15 - Gezocht: betrokken horecawerknemer met interesse voor pensioen lees verder

29-01-15 - VUT per 1 januari 2015 niet verhoogd lees verder

29-01-15 - Uitnodiging bijeenkomst medewerkers Van der Valk lees verder

29-01-15 - Uitnodiging bijeenkomst medewerkers Fletcher lees verder

28-01-15 - Programma Echte banen-manifestatie 31 januari lees verder

27-01-15 - Cafe de lamp wint gouden fust lees verder

26-01-15 - SER-advies toekomst pensioenstelsel lees verder

23-01-15 - Werkgever: Levensstijl personeel gaat mij niets aan lees verder

22-01-15 - Hotel The Toren in Amsterdam beste hotel van Nederland lees verder

21-01-15 - Kanshebbers eerste editie Restaurant Awards lees verder

20-01-15 - Nominaties verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie bekend lees verder

20-01-15 - Steeds meer Chinese toeristen komen naar Nederland lees verder

20-01-15 - Informeel gesprek cao recreatie lees verder

20-01-15 - Nominaties Groepsaccommodatie van het jaar 2014 bekend lees verder

19-01-15 - Horecava 2015 weerspiegelt opleving horecabranche lees verder

19-01-15 - Kok Bart van Olphen verovert de wereld via Instagram lees verder

19-01-15 - Campings van het Jaar 2015 lees verder

19-01-15 - FNV: Hogere pensioenen door samengaan pensioenfondsen lees verder

15-01-15 - Stempels Beste leerbedrijf horeca 2014 lees verder

14-01-15 - Green Key voor bedrijfsrestaurants gelanceerd lees verder

14-01-15 - Dagobertducktaks: belastingmaatregel van het jaar lees verder

13-01-15 - Sectorevent Werken in de recreatie lees verder

13-01-15 - Nieuw elan SVH Meestertitels: SVH en Gildencollectief tekenen convenant lees verder

12-01-15 - Wordt 2015 het jaar van de straat? lees verder

12-01-15 - FNV Horeca moet toiletposter Horecava 2015 aanpassen van beursorganisatie lees verder

09-01-15 - Inschrijving Terras Top 100 2015 start op Horecava lees verder

08-01-15 - IENS.nl overgenomen door Tripadvisor lees verder

08-01-15 - ROC Horizon College ontvangt vier sterren voor kwaliteitsmanagement lees verder



Nieuwsarchief