Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree



Print deze pagina

Nieuws

02-12-16 - Aantal koffiebars stijgt in Nederland lees verder

02-12-16 - FNV blij met verkenning nieuw pensioencontract lees verder

01-12-16 - Trendrapport toerisme en recreatie: meer focus op het buitenland lees verder

01-12-16 - Regels zijn nodig om race naar beneden te stoppen lees verder

30-11-16 - Omzet stijgt, lonen horecamedewerkers staan stil! lees verder

30-11-16 - Omzet horeca stijgt sterk lees verder

29-11-16 - Meer kans op werk voor mensen met een arbeidsbeperking door verplichtstelling gemeenten lees verder

29-11-16 - Europese finale Bocuse d’Or 2018 in Turijn lees verder

29-11-16 - Waarom de omgeving het succes bepaalt van verblijfsaccommodaties lees verder

28-11-16 - FNVers slaan groot alarm over race naar beneden! lees verder

28-11-16 - Start De Week Van de Cateraar lees verder

25-11-16 - Vakbonden bestrijden geweld tegen vrouwen lees verder

25-11-16 - Last minute-reserveringsapp Laatste Tafeltje gaat landelijk lees verder

24-11-16 - Checklist voor een uitdagende, avontuurlijke en beheersbare speeltuin lees verder

24-11-16 - Hutten Catering behaalt hoogste score bedrijfsrestaurants lees verder

22-11-16 - Stop verder verhogen AOW-leeftijd lees verder

22-11-16 - Horecawerknemers lopen duizenden euros mis lees verder

22-11-16 - DNB: lonen in winstgevende bedrijfstakken moeten snel omhoog lees verder

21-11-16 - Nog een week tot de start van De Week Van De Cateraar! lees verder

21-11-16 - Vakcentrales: pensioenkortingen voorkomen lees verder

18-11-16 - Brandbrief aan werkgevers: Race naar putje arbeidsmarkt keren lees verder

17-11-16 - CBS: Werkloosheid blijft dalen lees verder

16-11-16 - Internationale vakbeweging erg bezorgd over situatie in Turkije lees verder

15-11-16 - Vacature secretaris-penningmeester lees verder

15-11-16 - Bezoeker pretpark wil vaker vooraf plannen en reserveren lees verder

15-11-16 - FNV biedt minister Ploumen duizenden handtekeningen aan om handelsverdrag TiSA te stoppen lees verder

14-11-16 - Studenten aan de slag met meer groente op het bord lees verder

14-11-16 - Serveersters weggepest na aflevering omtrent fooi op tv lees verder

11-11-16 - Nederlandse werkgever beknibbelt op lunchvergoeding lees verder

11-11-16 - 4% groei van internationaal toerisme in eerste negen maanden lees verder



Nieuwsarchief