Je bent hier: Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

Inschrijving Puur RestaurantWeek geopend

14-05-12

Men kan zich weer aanmelden voor de Puur RestaurantWeek, van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober.

Deelnemers serveren tijdens deze week een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische, fairtrade-producten en duurzame vis. Het restaurant kan naar eigen creativiteit het menu en de prijs bepalen. Het gaat dus echt om de 'pure producten'.

Promotiemateriaal
De organisatie geeft elke deelnemer een toolkit met promotiemateriaal zoals vooraankondigingkaartjes, tafelkaarten, een poster en een persbericht. Ook is het mogelijk om een eigen logo te maken in combinatie met de naam van het deelnemende restaurant.

Op deze manier kunnen restaurants hun deelname in hun restaurant en in de lokale media promoten. Iedere deelnemer presenteert zich bovendien met een eigen pagina op de website van de Puur RestaurantWeek.

Deelnamekosten bedragen 150 euro per restaurant voor de hele week.

Bron: HorecaEntree

Nieuws

01-04-15 - Uit eten gaan kost consument gemiddeld 30 euro per persoon lees verder

01-04-15 - 850.000 buitenlandse bezoekers verwacht tijdens Pasen lees verder

30-03-15 - Gigantische Gouden halve hamburger voor kampioen onderbetaling Mc Donald’s lees verder

26-03-15 - Pensioenen in de catering opnieuw verhoogd! lees verder

26-03-15 - Pensioenen in de horeca opnieuw verhoogd! lees verder

26-03-15 - FNV overhandigt vandaag rapport over onzeker werk aan minister Asscher lees verder

25-03-15 - Half loon voor volwassen werk? WTF!? lees verder

24-03-15 - Hotelontvangst in hofstad is nergens zo vriendelijk lees verder

24-03-15 - Vanavond is de kick-off van een nieuwe beweging van werkenden jongeren lees verder

23-03-15 - PERSBERICHT FNV Recreatie: Overeenstemming over 2-jarige cao Recreatie lees verder

23-03-15 - Nieuwe richtlijn voor horecageluidshinder lees verder

20-03-15 - Nederland zegt dankjewel voor kraanwater lees verder

19-03-15 - Vier met ons de Dag van de Echte banen lees verder

17-03-15 - Wat is het belang van een cao? lees verder

17-03-15 - Chef-koks leven zes tot zeven jaar korter lees verder

17-03-15 - 200 deelnemers aan Caféweek 2015 lees verder

14-03-15 - Manifest FNV Horeca 2015 lees verder

13-03-15 - Latere cafésluiting, meer drankslachtoffers lees verder

13-03-15 - Financiële problemen bij één op drie vakantieparken lees verder

13-03-15 - Horeca levert opnieuw fooi in voor goede doel lees verder

12-03-15 - Inspectie legt hotelketen boete op van 3 ton lees verder

12-03-15 - Kennemer Duincamping Bakkum Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie lees verder

11-03-15 - Sectorevent Duurzame inzetbaarheid lees verder

10-03-15 - CBS: Horeca boekt in 2014 forse omzetgroei lees verder

09-03-15 - FNV Horeca op de beurs Horeca & Food Inspiratie Venray lees verder

06-03-15 - Veluwe verdient status als Werelderfgoed lees verder

06-03-15 - Amsterdam en Sodexo breiden samenwerking uit lees verder

05-03-15 - Hier moet het over gaan: Armer & rijker lees verder

04-03-15 - Vraag naar gezonde lunch groeit lees verder

04-03-15 - Elke Plek: rechtstreeks kiezen uit meer dan 100.000 leuke recreatieverblijven lees verder



Nieuwsarchief