Je bent hier: Beste wijn-dessertcombinatie gezocht

Beste wijn-dessertcombinatie gezocht

16-05-12

Restaurants kunnen zich weer aanmelden voor de Roussillon Dessert Trophy, de strijd om de beste wijn-dessertcombi.

Het gaat dit jaar om de beste combinatie van een Vin Doux Naturel uit Roussillon en een dessert met gedroogd fruit en/of honing. Chefs en sommeliers die denken dit het beste te kunnen doen, kunnen zich tot donderdag 24 mei aanmelden.

Uit alle inzendingen kiest een vakjury de 4 beste (recepten van) teams. Zij gaan door naar de Nederlandse finale op maandag 24 september in Leiden.

Beoordeling
Voor de beoordeling kijkt de jury in eerste instantie naar de combinatie en argumentatie van het dessert en de bijbehorende wijnkeuze. Daarnaast tellen de presentatie, originaliteit, de kwaliteit van de producten en natuurlijk de smaak mee.

Winnaars

Het winnende team doet in april 2013 mee aan de Europese finale in Frankrijk. De hoofdprijs hiervan is een reis naar de Roussillon.

Vorig jaar grepen Martijn Wetsteijn en Leroy Pechler van De Zwethheul net naast de Europese titel.

Bron: Horeca Entree



Print deze pagina

Nieuws

17-01-17 - FNV Young & United prijswinnaar ‘Mensenrechten Dichtbij’ lees verder

16-01-17 - Kwalitaria ziet omzet flink stijgen lees verder

13-01-17 - Extra Ledencongres maandag 23 januari lees verder

11-01-17 - Meer vakanties, naar veilige bestemmingen, in 2017 lees verder

11-01-17 - Vy Vieu maakt Lekkerste Broodje Catering lees verder

11-01-17 - 11 trends in de catering voor 2017 lees verder

05-01-17 - NVWA: 20 procent meer boetes door striktere handhaving lees verder

05-01-17 - Lonen stijgen in hoogste tempo sinds 2009, horeca blijft achter lees verder

05-01-17 - FNV: echte banen leveren beste inkomensverbetering op lees verder

02-01-17 - AC Restaurants worden La Place lees verder

29-12-16 - Tien tot twintig procent horeca niet brandveilig lees verder

29-12-16 - Studenten realiseren unieke bartender-robot lees verder

28-12-16 - Brandinspecties horeca openbaar maken lees verder

23-12-16 - Sterkere banengroei in horeca dan gedacht lees verder

22-12-16 - Genomineerden verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2017 zijn bekend lees verder

22-12-16 - Stembus F&B Professional of the Year 2017 open lees verder

21-12-16 - Kanshebbers voor Restaurant Awards 2017 lees verder

20-12-16 - Aanpassing van de Wet minimum(jeugd)loon lees verder

20-12-16 - FNV: Bedrijfsarts bij second opinion zelf kiezen lees verder

19-12-16 - Geen herkeuring 50-plussers in Wajong belangrijke stap lees verder

15-12-16 - Young & United roept Kamerleden op aanpassing jeugdloon snel af te tikken lees verder

15-12-16 - FNV wil echte banen nu economie en werkgelegenheid groeit lees verder

12-12-16 - Reactie op artikel KHN in Misset Horeca: imago horeca moet beter lees verder

22-11-16 - Horecawerknemers lopen duizenden euros mis lees verder

20-06-16 - Consumenten besteden evenveel als jaar eerder lees verder

31-05-16 - Terugblik Ledencongres lees verder

22-07-15 - FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen sluiten mooie en respectvolle bedrijfs-cao af. lees verder

21-07-15 - Een nieuwe pensioenregeling! Wat gaat er veranderen? lees verder

04-06-15 - Versnelde verhoging AOW-leeftijd vanaf 2016 lees verder

29-05-15 - Overleg pensioenregeling lees verder



Nieuwsarchief