Je bent hier: Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

22-05-12

De Haagse hotels verzorgen op dinsdag 5 juni op het Malieveld een bijzonder diner voor ruim 2.000 gasten.

Het diner wordt gehouden in verband met het VNG-congres (zie onder). Ze is een initiatief van 25 hoteliers van de 'Vereniging van 3-4-5 Sterren Hotels Den Haag en Omgeving’. De chefs van de hotels stelden een driegangenmenu samen: het zogeheten Haagse-signaturendiner. Hierin zijn typisch Haagse elementen verwerkt.

Tijdens een kook- en proefsessie in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen stemden de chefs volmondig in met het uiteindelijk te serveren jubileummenu (afbeelding).

Reikhalzend
Vicevoorzitter van de vereniging Erwin Bruyn (Kurhaus) en secretaris Arwin Paulides (Carlton Ambassador) zijn trots op de bijdrage van de Haagse hoteliers. Bruyn: "Dit is een unieke samenwerking in de aanloop naar een groots evenement". Paulides: "We kijken er allemaal reikhalzend naar uit".

Alle hotels leveren medewerkers voor de avond; daaronder ook leerlingen en stagiairs.

VNG-congres
De bijzondere avond wordt gehouden in aanloop naar het congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), die 100 jaar bestaat. Dit vindt plaats in Den Haag. Onder andere koningin Beatrix is erbij.

VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma-Lebbink opent het tweedaagse congres op dinsdag 5 juni. Daarna verwelkomt burgemeester Jozias van Aartsen de aanwezigen namens gastgemeente Den Haag.

Begeleiding
De begeleiding van het tweedaagse programma is in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek. Zij worden bijgestaan door onder andere demissionair minister-president Mark Rutte, Johan Cruijff, Freek de Jonge en de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

Bron: Horeca Entree



Print deze pagina

Nieuws

12-02-16 - Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen lees verder

11-02-16 - Landal wil eind 2016 Green Key voor alle 76 parken lees verder

11-02-16 - Februaristaking 75 jaar! lees verder

09-02-16 - CBS: aantal faillissementen daalt lees verder

08-02-16 - FNV: verkiezingen voorzitter begin 2017 lees verder

05-02-16 - Meeste werknemers houden in 2016 netto meer over. lees verder

04-02-16 - Ingrijpen bij cao noemt Asscher paardenmiddel lees verder

03-02-16 - Vacature Hoofdbestuur lees verder

02-02-16 - De Librije voor tweede jaar beste restaurant van Nederland lees verder

01-02-16 - Leren en werken in de catering lees verder

01-02-16 - Nieuwe Actieraad Young & United gaat jeugdloon nog sneller lozen lees verder

30-01-16 - 5280 nieuwe horecabedrijven in 2015 lees verder

28-01-16 - Acht op de tien werkenden nemen zelf lunch mee lees verder

28-01-16 - Kamervragen na Rambam uitzending over schoonmaak hotels lees verder

28-01-16 - Oproep: werk jij in de zwembranche? lees verder

26-01-16 - FNV Young en United winnaar Issue Award 2016 lees verder

25-01-16 - Bord’Eau en Librije vier keer genomineerd voor Restaurant Awards lees verder

22-01-16 - Horeca wil weer meer investeren lees verder

22-01-16 - FNV: Rommelcontracten grootste veroorzaker van loonkloof lees verder

20-01-16 - Team Wollerich* wint Gouden Koksmuts 2016 lees verder

20-01-16 - FNV haalt 2,6 miljoen schadevergoeding binnen voor slachtoffers beroepsziekte lees verder

20-01-16 - Video terugblik: Young Professional Experience Day lees verder

20-01-16 - Genomineerden Leerbedrijf van het Jaar bekend lees verder

18-01-16 - Meer overnachtingen in winter op natuurkampeerterreinen. lees verder

15-01-16 - Terugblik Young Professional Experience Day (YPED). lees verder

15-01-16 - FNV: Ton Heerts stopt als voorzitter FNV lees verder

15-01-16 - Terugblik Horecava Dag 3 en 4 lees verder

15-01-16 - Horecava trekt ruim 60.000 bezoekers lees verder

14-01-16 - FNV Horeca overhandigt petitie aan Koninklijke Horeca Nederland lees verder

14-01-16 - Young Professional Experience Day (YPED). Vandaag op de Horecava! lees verder



Nieuwsarchief