Je bent hier: Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

22-05-12

De Haagse hotels verzorgen op dinsdag 5 juni op het Malieveld een bijzonder diner voor ruim 2.000 gasten.

Het diner wordt gehouden in verband met het VNG-congres (zie onder). Ze is een initiatief van 25 hoteliers van de 'Vereniging van 3-4-5 Sterren Hotels Den Haag en Omgeving’. De chefs van de hotels stelden een driegangenmenu samen: het zogeheten Haagse-signaturendiner. Hierin zijn typisch Haagse elementen verwerkt.

Tijdens een kook- en proefsessie in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen stemden de chefs volmondig in met het uiteindelijk te serveren jubileummenu (afbeelding).

Reikhalzend
Vicevoorzitter van de vereniging Erwin Bruyn (Kurhaus) en secretaris Arwin Paulides (Carlton Ambassador) zijn trots op de bijdrage van de Haagse hoteliers. Bruyn: "Dit is een unieke samenwerking in de aanloop naar een groots evenement". Paulides: "We kijken er allemaal reikhalzend naar uit".

Alle hotels leveren medewerkers voor de avond; daaronder ook leerlingen en stagiairs.

VNG-congres
De bijzondere avond wordt gehouden in aanloop naar het congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), die 100 jaar bestaat. Dit vindt plaats in Den Haag. Onder andere koningin Beatrix is erbij.

VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma-Lebbink opent het tweedaagse congres op dinsdag 5 juni. Daarna verwelkomt burgemeester Jozias van Aartsen de aanwezigen namens gastgemeente Den Haag.

Begeleiding
De begeleiding van het tweedaagse programma is in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek. Zij worden bijgestaan door onder andere demissionair minister-president Mark Rutte, Johan Cruijff, Freek de Jonge en de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

Bron: Horeca Entree



Print deze pagina

Nieuws

27-09-16 - Aantal oproepkrachten stijgt vooral in horeca lees verder

26-09-16 - Tekort gekwalificeerd personeel loopt op lees verder

26-09-16 - FNV Spoor vraagt met de actie aandacht voor behoud tweede conducteur lees verder

26-09-16 - Beperkt aantal Aziatische koks in Nederlandse keukens lees verder

23-09-16 - Efteling beste familiepark en derde park van Europa lees verder

22-09-16 - CPB: vaste banen verdwijnen door beleid lees verder

22-09-16 - FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen sluiten goede bedrijfs-cao af! lees verder

22-09-16 - Samen sta je sterk effect moet voor alle werkenden gelden lees verder

22-09-16 - Restaurants slaan handen ineen voor armoede lees verder

21-09-16 - Hapert het Nederlands toerisme? lees verder

20-09-16 - Kabinet doet veel te weinig om echte problemen in Nederland op te lossen lees verder

20-09-16 - Overwinning op jeugdloon krijgt koninklijk randje lees verder

20-09-16 - Consumenten besteden opnieuw meer lees verder

20-09-16 - FNV wil meer echte banen, herverdeling van werk en hoger inkomen voor iedereen lees verder

19-09-16 - Nederlanders boeken meer reizen in eigen land lees verder

16-09-16 - Lonen in Nederland kunnen omhoog lees verder

16-09-16 - Vakanties essentieel voor de ontwikkeling van relaties bij kinderen lees verder

16-09-16 - FNV noemt kritiek VVD op flexwet opportunistische verkiezingsretoriek lees verder

15-09-16 - Grote behoefte aan chefs door groei restaurants Amsterdam lees verder

14-09-16 - Bedrijfsarts adviseert voortaan over preventie lees verder

14-09-16 - Ben jij de kandidaat voor het Ledenparlement? lees verder

14-09-16 - Maxima Medisch Centrum stapt over op gezondere maaltijden lees verder

09-09-16 - Britse hotels goedkoper na Brexit lees verder

08-09-16 - Maaltijden in de zorg kunnen veel beter lees verder

07-09-16 - Positieve economische impact van uitgaand toerisme lees verder

06-09-16 - Meer buitenlandse toeristen zorgen voor goede toeristische zomer lees verder

06-09-16 - Uitnodiging debat verdringing op de arbeidsmarkt 15 september lees verder

02-09-16 - Center Parcs maakt aankomst- en vertrektijden flexibel lees verder

02-09-16 - Jonnie Boer en Oos Kesbeke beginnen lijn tafelzuren voor horeca lees verder

01-09-16 - Hoe duurzamer het hotel, hoe groener de gasten lees verder



Nieuwsarchief