Je bent hier: Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

Haagse hotels houden bijzonder (VNG-)diner

22-05-12

De Haagse hotels verzorgen op dinsdag 5 juni op het Malieveld een bijzonder diner voor ruim 2.000 gasten.

Het diner wordt gehouden in verband met het VNG-congres (zie onder). Ze is een initiatief van 25 hoteliers van de 'Vereniging van 3-4-5 Sterren Hotels Den Haag en Omgeving’. De chefs van de hotels stelden een driegangenmenu samen: het zogeheten Haagse-signaturendiner. Hierin zijn typisch Haagse elementen verwerkt.

Tijdens een kook- en proefsessie in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen stemden de chefs volmondig in met het uiteindelijk te serveren jubileummenu (afbeelding).

Reikhalzend
Vicevoorzitter van de vereniging Erwin Bruyn (Kurhaus) en secretaris Arwin Paulides (Carlton Ambassador) zijn trots op de bijdrage van de Haagse hoteliers. Bruyn: "Dit is een unieke samenwerking in de aanloop naar een groots evenement". Paulides: "We kijken er allemaal reikhalzend naar uit".

Alle hotels leveren medewerkers voor de avond; daaronder ook leerlingen en stagiairs.

VNG-congres
De bijzondere avond wordt gehouden in aanloop naar het congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), die 100 jaar bestaat. Dit vindt plaats in Den Haag. Onder andere koningin Beatrix is erbij.

VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma-Lebbink opent het tweedaagse congres op dinsdag 5 juni. Daarna verwelkomt burgemeester Jozias van Aartsen de aanwezigen namens gastgemeente Den Haag.

Begeleiding
De begeleiding van het tweedaagse programma is in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek. Zij worden bijgestaan door onder andere demissionair minister-president Mark Rutte, Johan Cruijff, Freek de Jonge en de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan.

Bron: Horeca Entree

Nieuws

22-07-14 - Een op vijftien werknemers krijgt arbeidsongeval lees verder

22-07-14 - Gastvrijheids7daagse lees verder

21-07-14 - Teken de zorgpetitie lees verder

21-07-14 - Pensioenfonds Horeca & Catering benoemt nieuwe voorzitter lees verder

21-07-14 - Blog: Fooi is niet voor de keuken (2) lees verder

21-07-14 - Afname aantal werklozen is druppel op gloeiende plaat lees verder

18-07-14 - Zestig procent kiest hotel op basis van aantal sterren lees verder

18-07-14 - Werknemer verzuimt meer vanwege stress lees verder

17-07-14 - Ton Heerts: Ik wil u graag bijpraten over de FNV lees verder

17-07-14 - Frans keurmerk voor ‘huisgemaakt’ nu officieel lees verder

17-07-14 - Zeeuws mosselseizoen van start: ‘Smaak voortreffelijk’ lees verder

17-07-14 - Langste Vegetarische Tafel dit jaar 1500 deelnemers lees verder

17-07-14 - Zet een kroon op uw werkzaamheden en uw bedrijf! lees verder

16-07-14 - Proef met openbare inspectiegegevens NVWA van start lees verder

16-07-14 - FNV steunt wandelaars Vierdaagse: ‘Pak je pauze’ lees verder

16-07-14 - Allergenenstickers met iconen verkrijgbaar lees verder

14-07-14 - Doe mee met enquête Namens Nederland lees verder

14-07-14 - ‘Oranje levert cafés 40 miljoen euro extra omzet op’ lees verder

14-07-14 - In najaar onderzoek naar handhaving alcoholleeftijd lees verder

14-07-14 - 10 procent meer gasten voor hotels Den Haag lees verder

11-07-14 - FNV Recreatie en andere bonden wijzen eindbod RECRON af lees verder

11-07-14 - Aantal overvallen horeca -27%; fastfood (-8) blijft achter lees verder

10-07-14 - Fors meer steun voor ondernemers op zoek naar geld lees verder

10-07-14 - Veel ophef over fotograferen in zwembaden lees verder

10-07-14 - ‘Gezonde fastfood’ bij REIN in Amsterdam lees verder

09-07-14 - Senaat is doof voor kritiek: zwarte dag voor de zorg lees verder

09-07-14 - Aantal microbrouwerijen verdrievoudigd lees verder

09-07-14 - Aftrap vakantiewerkcampagne! lees verder

08-07-14 - Misset Horeca Terras Top 100 2014 lees verder

07-07-14 - Reclame ‘1 kamer vrij’ Booking.com misleidend lees verder



Nieuwsarchief