Je bent hier: Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

25-05-12

Euro-Toques en stichting Vis & Seizoen werken samen voor meer duurzaam verantwoorde en seizoensgebonden vis in de horeca.

Vis & Seizoen heeft namelijk speciaal voor de horeca het 'Onbezorgd 100% duurzaam'-programma. Dit stimuleert en faciliteert om het aandeel duurzaam verantwoorde vis steeds verder te vergroten zonder afbreuk te doen aan smaak, kwaliteit en marge. 

 Euro-Toques gaat nu haar leden stimuleren gebruik te maken van dit programma.
 
Inkoopkanaal
De basis voor het programma is een speciaal inkoopkanaal. Men krijgt ook toegang tot een afgeschermd deel van de website met uitgebreide informatie over duurzame en seizoensgebonden vissoorten en gerechten.
 
Deze informatie kan worden gebruikt voor menu-ontwikkeling, personeelstraining of voorlichting aan de gasten.
 
Bijeenkomsten
Verder stimuleren regelmatige bijeenkomsten, workshops en studiereizen de kennisdeling van de koks. Het programma biedt eventueel ook marketingondersteuning; de eisen waaraan een horecazaak dan moet voldoen zijn dan wel wat hoger.

Bron: Horeca Entree


Print deze pagina

Nieuws

03-09-15 - Hoe goed is jouw pensioen geregeld? lees verder

03-09-15 - Gezonde avondmaaltijd voor werknemers Schiphol lees verder

02-09-15 - Naam en leeftijd blijven hindernis bij solliciteren lees verder

01-09-15 - FNV: Aantal afspraken over echte banen in cao’s flink gestegen lees verder

31-08-15 - Michelin-chef baalt van tekort aan koks in Nederland lees verder

31-08-15 - FNV roept kabinet op tot eerlijker verdeling lees verder

28-08-15 - Grootste omzetstijging in de horeca sinds 2010 lees verder

26-08-15 - Hogere doorloopsnelheid bij cateraars Lowlands lees verder

25-08-15 - Koffierituelen op het werk lees verder

25-08-15 - Nederland neemt voor 145 miljoen euro consumpties mee tijdens dagje uit lees verder

25-08-15 - 27 illegale hotels gesnapt door kliklijn lees verder

21-08-15 - Safaripark Beekse Bergen breidt uit met hotels lees verder

21-08-15 - We drinken fors meer alcoholvrij bier lees verder

20-08-15 - Actiegroep wil lijst horeca waar kids verboden zijn. lees verder

19-08-15 - Plannen voor nieuw historisch pretpark in Noord-Holland lees verder

19-08-15 - Wijninstituut start opleiding gedestilleerd lees verder

18-08-15 - Aanmeldingen Leerbedrijf van het Jaar van start lees verder

18-08-15 - Stap in voor een cao voor NS Retail medewerkers! lees verder

17-08-15 - Aantal banen toerismesector stijgt naar ruim 600.000 lees verder

17-08-15 - Recreatievakbeurs Venray kiest voor focus op dagrecreatie lees verder

14-08-15 - Werkgelegenheid blijft groeien lees verder

13-08-15 - Aantal werknemers zonder cao fors gedaald lees verder

12-08-15 - FNV: Benut economische groei voor nieuwe banen lees verder

12-08-15 - Groei horeca stabiliseert lees verder

11-08-15 - Nieuwe technische zwembadopleiding lees verder

11-08-15 - Omzet café blijft achter in stabiele horecasector lees verder

11-08-15 - Catering in de zorg groeit langzaam lees verder

10-08-15 - Herman den Blijker en Hans van Wolde koken op BBB Maastricht lees verder

07-08-15 - Veranderingen in het zorgverlof lees verder

07-08-15 - Nationale Mosselweek bijna van start lees verder



Nieuwsarchief