Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Inloggen is tijdelijk niet mogelijk. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.
Je bent hier: Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

25-05-12

Euro-Toques en stichting Vis & Seizoen werken samen voor meer duurzaam verantwoorde en seizoensgebonden vis in de horeca.

Vis & Seizoen heeft namelijk speciaal voor de horeca het 'Onbezorgd 100% duurzaam'-programma. Dit stimuleert en faciliteert om het aandeel duurzaam verantwoorde vis steeds verder te vergroten zonder afbreuk te doen aan smaak, kwaliteit en marge. 

 Euro-Toques gaat nu haar leden stimuleren gebruik te maken van dit programma.
 
Inkoopkanaal
De basis voor het programma is een speciaal inkoopkanaal. Men krijgt ook toegang tot een afgeschermd deel van de website met uitgebreide informatie over duurzame en seizoensgebonden vissoorten en gerechten.
 
Deze informatie kan worden gebruikt voor menu-ontwikkeling, personeelstraining of voorlichting aan de gasten.
 
Bijeenkomsten
Verder stimuleren regelmatige bijeenkomsten, workshops en studiereizen de kennisdeling van de koks. Het programma biedt eventueel ook marketingondersteuning; de eisen waaraan een horecazaak dan moet voldoen zijn dan wel wat hoger.

Bron: Horeca Entree


Print deze pagina

Nieuws

28-04-17 - ANWB start met vervanging toeristische informatieborden lees verder

26-04-17 - Koninklijke onderscheiding Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond lees verder

25-04-17 - Toe aan vakantie? 5 tips voor de perfecte vakantieaanvraag! lees verder

21-04-17 - Top 50 dagattracties in 2016 lees verder

19-04-17 - Bezettingsgraad Amsterdamse hotels in top drie Europa lees verder

18-04-17 - RECRON wijst eindbod vakbonden af lees verder

12-04-17 - Werkgevers kunnen niet zomaar om FNV heen lees verder

11-04-17 - Horeca in Zeeland schreeuwt om mensen lees verder

06-04-17 - FNV reactie op ontwikkeling cao lonen in 2017 lees verder

06-04-17 - Beste restaurant ter wereld staat in New York lees verder

05-04-17 - KVNW: witte wijn populairder dan ooit lees verder

31-03-17 - Regionale bijeenkomsten over koers FNV lees verder

13-01-17 - Extra Ledencongres maandag 23 januari lees verder

20-06-16 - Consumenten besteden evenveel als jaar eerder lees verder

31-05-16 - Terugblik Ledencongres lees verder

22-07-15 - FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen sluiten mooie en respectvolle bedrijfs-cao af. lees verder

21-07-15 - Een nieuwe pensioenregeling! Wat gaat er veranderen? lees verder

04-06-15 - Versnelde verhoging AOW-leeftijd vanaf 2016 lees verder

29-05-15 - Overleg pensioenregeling lees verder

28-05-15 - Hij is er weer! Jouw pensioenoverzicht lees verder

27-11-14 - Overeenstemming wijziging pensioenregeling en verplichtstelling Pensioenfonds Horeca & Catering lees verder

11-11-14 - Terugblik Ledencongres 10 november 2014 lees verder

01-11-13 - Bij restaurant Trust bepalen gasten zelf hoe veel ze afrekenen lees verder

27-06-13 - Leden FNV Recreatie akkoord met cao lees verder

16-04-13 - Terugblik Ledencongres FNV Horecabond lees verder

30-01-13 - Pensioenpremie per 1 januari 2013 verhoogd lees verder

30-01-13 - Hoe zit het met jouw pensioen? lees verder

30-01-13 - Hoe zit het met jouw pensioen? lees verder

14-12-12 - Geen verhoging van de pensioenen per 1 januari 2013 lees verder

19-07-12 - Eerste Kamer akkoord met verhoging AOW-leeftijd lees verder



Nieuwsarchief