Je bent hier: Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

Impuls voor meer duurzame vis in de horeca

25-05-12

Euro-Toques en stichting Vis & Seizoen werken samen voor meer duurzaam verantwoorde en seizoensgebonden vis in de horeca.

Vis & Seizoen heeft namelijk speciaal voor de horeca het 'Onbezorgd 100% duurzaam'-programma. Dit stimuleert en faciliteert om het aandeel duurzaam verantwoorde vis steeds verder te vergroten zonder afbreuk te doen aan smaak, kwaliteit en marge. 

 Euro-Toques gaat nu haar leden stimuleren gebruik te maken van dit programma.
 
Inkoopkanaal
De basis voor het programma is een speciaal inkoopkanaal. Men krijgt ook toegang tot een afgeschermd deel van de website met uitgebreide informatie over duurzame en seizoensgebonden vissoorten en gerechten.
 
Deze informatie kan worden gebruikt voor menu-ontwikkeling, personeelstraining of voorlichting aan de gasten.
 
Bijeenkomsten
Verder stimuleren regelmatige bijeenkomsten, workshops en studiereizen de kennisdeling van de koks. Het programma biedt eventueel ook marketingondersteuning; de eisen waaraan een horecazaak dan moet voldoen zijn dan wel wat hoger.

Bron: Horeca Entree

Nieuws

26-01-15 - SER-advies toekomst pensioenstelsel lees verder

23-01-15 - Werkgever: Levensstijl personeel gaat mij niets aan lees verder

22-01-15 - Hotel The Toren in Amsterdam beste hotel van Nederland lees verder

21-01-15 - Kanshebbers eerste editie Restaurant Awards lees verder

20-01-15 - Nominaties verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie bekend lees verder

20-01-15 - Steeds meer Chinese toeristen komen naar Nederland lees verder

20-01-15 - Informeel gesprek cao recreatie lees verder

20-01-15 - Nominaties Groepsaccommodatie van het jaar 2014 bekend lees verder

19-01-15 - Horecava 2015 weerspiegelt opleving horecabranche lees verder

19-01-15 - Kok Bart van Olphen verovert de wereld via Instagram lees verder

19-01-15 - Campings van het Jaar 2015 lees verder

19-01-15 - FNV: Hogere pensioenen door samengaan pensioenfondsen lees verder

15-01-15 - Stempels Beste leerbedrijf horeca 2014 lees verder

14-01-15 - Green Key voor bedrijfsrestaurants gelanceerd lees verder

14-01-15 - Dagobertducktaks: belastingmaatregel van het jaar lees verder

13-01-15 - Sectorevent Werken in de recreatie lees verder

13-01-15 - Nieuw elan SVH Meestertitels: SVH en Gildencollectief tekenen convenant lees verder

12-01-15 - Wordt 2015 het jaar van de straat? lees verder

12-01-15 - Toekomst van ons pensioen. Uw mening telt! lees verder

12-01-15 - Brancheorganisatie ziet verkopen horeca toenemen lees verder

12-01-15 - FNV Horeca moet toiletposter Horecava 2015 aanpassen van beursorganisatie lees verder

09-01-15 - Inschrijving Terras Top 100 2015 start op Horecava lees verder

08-01-15 - IENS.nl overgenomen door Tripadvisor lees verder

08-01-15 - ROC Horizon College ontvangt vier sterren voor kwaliteitsmanagement lees verder

07-01-15 - Wijziging pensioenregeling Recreatie lees verder

07-01-15 - Terugbetaling extra VUT-premie lees verder

31-12-14 - Verhoging AOW-leeftijd en Inkomensondersteuning AOW-ers lees verder

30-12-14 - Van der Most sluit Koperen Hoogte lees verder

29-12-14 - Voordelige zorgverzekering via FNV/Menzis lees verder

29-12-14 - Applicatie laat gasten hun ober beoordelen lees verder



Nieuwsarchief