Je bent hier: Dubbele winkansen restaurants Maastricht

Dubbele winkansen restaurants Maastricht

06-08-12

In de Maasstad is van zondag 5 tot en met zondag 19 augustus weer Maastricht aan Tafel. Deze keer met 2 wedstrijden.

Tijdens het gastronomische evenement serveren 25 Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens een driegangenmenu tegen een verlaagde prijs (25,20 euro). De kosten bij Michelinsterrestaurant Au Coin des Bons Enfants zijn 40,20 euro.

20 cent van elke maaltijd gaat naar het goede doel Fill the Cup. Dit bedrag is precies genoeg voor een maaltijd voor een kind in een arm land.

Aan de bar
Nieuw dit jaar is de toevoeging Maastricht aan de Bar. Hiervoor serveren 7 cafés voor 10,20 euro een Maastrichts aperitief & tapas voor 2. Ook hiervan gaat telkens 20 cent naar Fill the Cup.

Winactie
Ook nieuw dit jaar is dat mensen vooraf en tijdens de week op Facebook op één van de restaurants kunnen stemmen. Eenieder die dit doet maakt kans op een diner voor 2 bij het restaurant met de meeste likes.

Een paar dagen geleden waren er ongeveer 700 stemmen; restaurant Witloof (afbeelding) ging toen aan kop. De winnaar wordt na afloop van Maastricht aan Tafel bekendgemaakt.

Mysteryguests
Ten slotte bezoekt een onafhankelijke panel van mysteryguests zoals elk jaar alle deelnemende restaurants om ze te toetsen op onder andere op gastvrijheid, kwaliteit-prijsverhouding en service. Daarnaast worden ze beoordeeld op het (creatief) promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Fill the Cup.

Bron: Horeca Entree

 



Print deze pagina

Nieuws

12-02-16 - Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen lees verder

11-02-16 - Landal wil eind 2016 Green Key voor alle 76 parken lees verder

11-02-16 - Februaristaking 75 jaar! lees verder

09-02-16 - CBS: aantal faillissementen daalt lees verder

08-02-16 - FNV: verkiezingen voorzitter begin 2017 lees verder

05-02-16 - Meeste werknemers houden in 2016 netto meer over. lees verder

04-02-16 - Ingrijpen bij cao noemt Asscher paardenmiddel lees verder

03-02-16 - Vacature Hoofdbestuur lees verder

02-02-16 - De Librije voor tweede jaar beste restaurant van Nederland lees verder

01-02-16 - Leren en werken in de catering lees verder

01-02-16 - Nieuwe Actieraad Young & United gaat jeugdloon nog sneller lozen lees verder

30-01-16 - 5280 nieuwe horecabedrijven in 2015 lees verder

28-01-16 - Acht op de tien werkenden nemen zelf lunch mee lees verder

28-01-16 - Kamervragen na Rambam uitzending over schoonmaak hotels lees verder

28-01-16 - Oproep: werk jij in de zwembranche? lees verder

26-01-16 - FNV Young en United winnaar Issue Award 2016 lees verder

25-01-16 - Bord’Eau en Librije vier keer genomineerd voor Restaurant Awards lees verder

22-01-16 - Horeca wil weer meer investeren lees verder

22-01-16 - FNV: Rommelcontracten grootste veroorzaker van loonkloof lees verder

20-01-16 - Team Wollerich* wint Gouden Koksmuts 2016 lees verder

20-01-16 - FNV haalt 2,6 miljoen schadevergoeding binnen voor slachtoffers beroepsziekte lees verder

20-01-16 - Video terugblik: Young Professional Experience Day lees verder

20-01-16 - Genomineerden Leerbedrijf van het Jaar bekend lees verder

18-01-16 - Meer overnachtingen in winter op natuurkampeerterreinen. lees verder

15-01-16 - Terugblik Young Professional Experience Day (YPED). lees verder

15-01-16 - FNV: Ton Heerts stopt als voorzitter FNV lees verder

15-01-16 - Terugblik Horecava Dag 3 en 4 lees verder

15-01-16 - Horecava trekt ruim 60.000 bezoekers lees verder

14-01-16 - FNV Horeca overhandigt petitie aan Koninklijke Horeca Nederland lees verder

14-01-16 - Young Professional Experience Day (YPED). Vandaag op de Horecava! lees verder



Nieuwsarchief