Je bent hier: Thuisafgehaald.nl groeit snel naar 1.500 ‘koks’

Thuisafgehaald.nl groeit snel naar 1.500 ‘koks’

15-08-12

Bijna 1.500 particulieren hebben zich inmiddels aangemeld als kok bij Thuisafgehaald.nl, een virtueel kookplein waar liefhebbers van eten samenkomen. De website bestaat sinds een paar maanden en biedt particulieren de mogelijkheid om maaltijden aan andere particulieren aan te bieden.

Naast de bijna 1.500 aangeboden koks telt de site inmiddels 7.800 geregistreerde afhalers. Dat laat Freya Zuidervaart van Thuisafgehaald.nl desgevraagd weten.

Op Thuisafgehaald.nl kunnen consumenten zelf gerechten aanbieden. Ze bepalen zelf welk gerecht te samenstellen en welke prijs ze daarvoor willen hebben. Afhalers kunnen via de site laten weten dat ze een maaltijd willen kopen en spreken vervolgens af hoe laat de gemaakte maaltijd afhalen. Het afgesproken bedrag wordt contant en gepast betaald bij het ophalen van de maaltijd.

Zuidervaart denkt dat er weinig restaurantkoks zijn die maaltijden aanbieden op de site, iets dat overigens niet is toegestaan. ‘Wij willen geen concurrentie zijn voor de horeca, want een restaurant geeft een compleet andere beleving en service dan een thuis afgehaalde maaltijd’, aldus Zuidervaart.

Thuisafgehaald.nl maakt volgens Zuidervaart een enorme groeispurt door. ‘We hopen in de toekomst onderdeel te worden van de dagelijkse vraag: wat eten we vandaag. We bestaan pas een paar maanden en we groeien al sneller dan we hadden gehoopt’, aldus Zuidervaart.

Bron: Misset



Print deze pagina

Nieuws

12-02-16 - Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen lees verder

11-02-16 - Landal wil eind 2016 Green Key voor alle 76 parken lees verder

11-02-16 - Februaristaking 75 jaar! lees verder

09-02-16 - CBS: aantal faillissementen daalt lees verder

08-02-16 - FNV: verkiezingen voorzitter begin 2017 lees verder

05-02-16 - Meeste werknemers houden in 2016 netto meer over. lees verder

04-02-16 - Ingrijpen bij cao noemt Asscher paardenmiddel lees verder

03-02-16 - Vacature Hoofdbestuur lees verder

02-02-16 - De Librije voor tweede jaar beste restaurant van Nederland lees verder

01-02-16 - Leren en werken in de catering lees verder

01-02-16 - Nieuwe Actieraad Young & United gaat jeugdloon nog sneller lozen lees verder

30-01-16 - 5280 nieuwe horecabedrijven in 2015 lees verder

28-01-16 - Acht op de tien werkenden nemen zelf lunch mee lees verder

28-01-16 - Kamervragen na Rambam uitzending over schoonmaak hotels lees verder

28-01-16 - Oproep: werk jij in de zwembranche? lees verder

26-01-16 - FNV Young en United winnaar Issue Award 2016 lees verder

25-01-16 - Bord’Eau en Librije vier keer genomineerd voor Restaurant Awards lees verder

22-01-16 - Horeca wil weer meer investeren lees verder

22-01-16 - FNV: Rommelcontracten grootste veroorzaker van loonkloof lees verder

20-01-16 - Team Wollerich* wint Gouden Koksmuts 2016 lees verder

20-01-16 - FNV haalt 2,6 miljoen schadevergoeding binnen voor slachtoffers beroepsziekte lees verder

20-01-16 - Video terugblik: Young Professional Experience Day lees verder

20-01-16 - Genomineerden Leerbedrijf van het Jaar bekend lees verder

18-01-16 - Meer overnachtingen in winter op natuurkampeerterreinen. lees verder

15-01-16 - Terugblik Young Professional Experience Day (YPED). lees verder

15-01-16 - FNV: Ton Heerts stopt als voorzitter FNV lees verder

15-01-16 - Terugblik Horecava Dag 3 en 4 lees verder

15-01-16 - Horecava trekt ruim 60.000 bezoekers lees verder

14-01-16 - FNV Horeca overhandigt petitie aan Koninklijke Horeca Nederland lees verder

14-01-16 - Young Professional Experience Day (YPED). Vandaag op de Horecava! lees verder



Nieuwsarchief