Je bent hier: Thuisafgehaald.nl groeit snel naar 1.500 ‘koks’

Thuisafgehaald.nl groeit snel naar 1.500 ‘koks’

15-08-12

Bijna 1.500 particulieren hebben zich inmiddels aangemeld als kok bij Thuisafgehaald.nl, een virtueel kookplein waar liefhebbers van eten samenkomen. De website bestaat sinds een paar maanden en biedt particulieren de mogelijkheid om maaltijden aan andere particulieren aan te bieden.

Naast de bijna 1.500 aangeboden koks telt de site inmiddels 7.800 geregistreerde afhalers. Dat laat Freya Zuidervaart van Thuisafgehaald.nl desgevraagd weten.

Op Thuisafgehaald.nl kunnen consumenten zelf gerechten aanbieden. Ze bepalen zelf welk gerecht te samenstellen en welke prijs ze daarvoor willen hebben. Afhalers kunnen via de site laten weten dat ze een maaltijd willen kopen en spreken vervolgens af hoe laat de gemaakte maaltijd afhalen. Het afgesproken bedrag wordt contant en gepast betaald bij het ophalen van de maaltijd.

Zuidervaart denkt dat er weinig restaurantkoks zijn die maaltijden aanbieden op de site, iets dat overigens niet is toegestaan. ‘Wij willen geen concurrentie zijn voor de horeca, want een restaurant geeft een compleet andere beleving en service dan een thuis afgehaalde maaltijd’, aldus Zuidervaart.

Thuisafgehaald.nl maakt volgens Zuidervaart een enorme groeispurt door. ‘We hopen in de toekomst onderdeel te worden van de dagelijkse vraag: wat eten we vandaag. We bestaan pas een paar maanden en we groeien al sneller dan we hadden gehoopt’, aldus Zuidervaart.

Bron: Misset



Print deze pagina

Nieuws

29-04-16 - Cao-onderhandelingen afgebroken door werkgevers lees verder

29-04-16 - SFRecreatie wordt KIKK lees verder

28-04-16 - Succesvol eerste kwartaal voor Amsterdamse hotels lees verder

26-04-16 - Fletcher voor zesde keer op rij Populairste Hotelketen lees verder

25-04-16 - CBS brengt binnenlandse vakanties statistisch in kaart lees verder

22-04-16 - Naakt dineren in restaurant in Londen lees verder

21-04-16 - Historische stap afschaffing jeugdloon, afgedwongen door acties jongvolwassenen lees verder

21-04-16 - Kabinet lost knelpunten arbeidsmarkt op lees verder

20-04-16 - Cao-onderhandelingen verlopen constructief lees verder

19-04-16 - Wijs in Werk meer dan een groot succes! lees verder

15-04-16 - Young en United geeft signaal richting McDonalds lees verder

15-04-16 - FNV herdenkt op Workers Memorial Day lees verder

15-04-16 - Cao-onderhandelingen verlopen moeizaam lees verder

14-04-16 - Hartelijk Horeca Hengelo lees verder

14-04-16 - Zaanse Schans populairst bij toeristen lees verder

13-04-16 - Het belang van de zwarte brigade in de horeca lees verder

08-04-16 - Horeca heeft verdere groei in het verschiet lees verder

07-04-16 - Eerste ronde onderhandelingen cao catering constructief verlopen lees verder

07-04-16 - Teken de petitie tegen het krimp-plan van NS! lees verder

06-04-16 - Eerste stap op weg naar een nieuwe cao recreatie lees verder

05-04-16 - Nederlandse hotels scoren slechter op gastvrijheid lees verder

04-04-16 - Tips om voedselverspilling te voorkomen lees verder

01-04-16 - Oude versie hygienecode vervalt op 1 april lees verder

01-04-16 - Pensioenen horeca en catering verhoogd! lees verder

31-03-16 - FNV Senioren biedt ruim 26.000 handtekeningen aan politiek aan voor meer koopkracht ouderen lees verder

29-03-16 - Praat mee over de toekomst van jouw pensioen! lees verder

15-03-16 - Verkiezingen Hoofdbestuur FNV Horecabond lees verder

15-03-16 - Hoogleraren: doorgeslagen flex schaadt bedrijfsleven lees verder

10-03-16 - Eiko de Vries stelt zich niet herkiesbaar voor het dagelijks- en hoofdbestuur en maakt een nieuwe start lees verder

10-01-16 - Van opera naar horeca! lees verder



Nieuwsarchief