Online marketing medewerker
Wij zijn - per direct - op zoek naar een:
Online marketing medewerker (voor 32 uur per week/1 fte)
Online kent voor jou geen geheimen. Samen met je collega’s ontwikkel je de strategie voor social media, stel je duidelijke doelen, meet je de resultaten, voer je uit, verricht je onderzoek en zorg je ervoor dat de online kanalen continue worden aangepast en verbeterd. Daarnaast draai je online- en offline projecten en organiseer je samen met collega's diverse events.
Pro-actief neem je met jouw kennis en werkervaring zonder enige moeite zelfstandig – zowel kleine als grote – projecten gericht op het bereiken van onze doelgroep voor je rekening. De rol van aanjager ligt je goed en je onderhoud voor diverse projecten tevens contact met externen. De afdeling houdt zich bezig met zowel offline als online communicatie en events. Als Online Marketing medewerker ken je de doelgroepen en weet je hoe je de (online) interactie en betrokkenheid met onze leden en niet-leden kunt vergroten.
Doel van de functie
Zorgen dat FNV Horecabond (online) nog beter vindbaar is en onze doelgroepen ons nog beter weten te vinden.
Wat ga jij doen?
- Verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitzetten en beheren van (betaalde) online campagnes;
- Verantwoordelijk voor de social media strategie alsmede de uitvoering (contentcreatie, contentkalender, beheer en onderhoud Coosto (marketingtool social media) e.d.);
- Verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van SEO en in de toekomst wellicht ook SEA;
- Beheren en onderhouden van de content management van onze websites en digitale nieuwsbrieven (e-mailmarketing);
- Je biedt ondersteuning in het creëren van nieuwe content (zowel visueel als tekstueel) voor al onze online kanalen;
- Je signaleert actuele en relevante ontwikkelingen zowel binnen de sectoren als binnen FNV Horecabond;
- Je denk mee over het binden, boeien en behouden van (potentiële) leden;
- Je ondersteunt bij de organisatie en uitvoering van campagnes en projecten van FNV Horecabond;
- Je ontwikkelt en organiseert events voor FNV Horecabond;
- Tevens help je bij het onderhouden van het opleidingsplatform en de organisatie van scholings- en opleidingsprojecten (van trainingen, communicatie tot organisatie hiervan);
- Je bewaakt de huisstijl en bent verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van alle vormgeving en drukwerk.
Wij vragen?
- Vanaf 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- HBO werk- en denkniveau met een opleiding in de richting van communicatie/marketing; * Een aanpakker die zowel goed prioriteiten kan stellen als met deadlines werken;
- Een echte teamplayer die niet te beroerd is om werk van een ander over te nemen als dit nodig is;
- Je bent dienstverlenend en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
- Werken onder tijdsdruk haalt het beste in je naar boven;
- Aantoonbare kennis en ervaring van de toegepaste softwareprogramma’s, zoals CMS, CRM, Google en Adobe programma’s Photoshop en InDesign.
Wat bieden wij?
- De functie is voor 4 dagen per week;
- Bij voorkeur start je zo spoedig mogelijk;
- Een uitstekend salaris in schaal 11 (€ 3.288,79 - € 4.467,11) op basis van 32 uur met bijpassende overige arbeidsvoorwaarden;
- 8,33% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- De functie is hybride, zowel thuis als op kantoor in Almere;
- FNV Horecabond is als vakbond van de toekomst altijd in ontwikkeling, waarbij veel ruimte is om mee denken en hieraan mede vorm te geven
Reageren en aanvullende informatie
We omtvangen je reactie graag vóór 6 februari 2023 door een e-mail met je motivatie en CV te sturen naar vacatures@fnvhorecabond.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura Kapper (senior communicatieadviseur) op telefoonnummer: 06-13 39 84 25.
Over FNV Horecabond
FNV Horecabond verenigt werknemers (circa 23.000 leden) in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie. Wij behartigen de ledenbelangen en dragen bij aan de trots op hun vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. Onze ambitieuze plannen zijn gericht op verdere versterking van de positie van werknemers in de horeca, contractcatering en de recreatie, fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden, en het bieden van scholing en opleidingsmogelijkheden. Dat willen wij bereiken door het organiseren van actieve leden en de dialoog aan te gaan met werkgevers.