Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Carlo Snoek

Carlo (1992) begon op zijn vijftiende in een supermarkt van Center Parcs. Hij stapte over naar entertainment, waar hij zich als een vis in het water voelde. Hij begon de mbo-opleiding kunst, cultuur en amusement en werkte vervolgens op verschillende campings en recreatieparken, en bij Disneyland Parijs. Op zijn 18e bedong hij volwassen minimumloon in plaats van het minimumjeugdloon. Voor Roompot mocht hij op zijn 20e van nul af aan een entertainmentafdeling vormgeven voor een nieuw park, een geweldige ervaring.

Carlo is nu werkzaam als entertainer bij Center Parcs, zit in de ondernemingsraad, is freelance entertainer, maakt deel uit van onze cao-commissie en hij is in mei (2017) verkozen in ons Hoofdbestuur.

Wat is volgens jou de belangrijkste eigenschap waar een Hoofdbestuurder aan moet voldoen?

“Een Hoofdbestuurder zet zich 100% in voor voor de leden en de vereniging! Hij verbindt mensen met elkaar, luistert, motiveert, activeert en stimuleert mensen om voor zichzelf en collega’s op te komen.”

Waar wil jij je sterk voor maken de komende bestuursperiode van vier jaar?

“Ik wil me als Hoofdbestuurder inzetten voor jongeren. Deze jongeren verder organiseren en ze een plek geven binnen deze prachtige vereniging. Samen met de jongeren kunnen we bouwen aan een nieuwe toekomst voor de sector.”

Waar word je gelukkig van?

“Ik word gelukkig van mijn werk, het continu uitdagen van mezelf om de gasten elke dag weer te verassen met entertainment en activiteiten. Nog gelukkiger word ik van een succes binnen mijn team, ondernemingsraad of cao-commissie. Als iets lukt door ons te organiseren en druk uit te oefenen ben ik blij!”

Wat is jouw motto?

“Investeer in jezelf en de mensen om je heen. Alleen dan kun je jezelf ontwikkelen!”

Carlo Snoek, regio Zuid-west

Stuur een mail naar het Hoofdbestuur