Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Michel Hooglugt

Michel Hooglugt (1966) werkt sinds 1995 bij KLM Catering Services (KCS), is begonnen als chauffeurbelader bij KCS en werkt nu alweer zo’n 10 jaar als Coördinator Facilitaire Zaken.

Sinds 2003 is Michel al onbezoldigd hoofdbestuurder bij FNV Horecabond en vertegenwoordigt hij FNV Catering en FNV Recreatie bij het ledenparlement FNV. Michel is getrouwd met Corine en samen hebben zij een dochter van 19 jaar.

Wat is volgens jou de belangrijkste eigenschap waar een Hoofdbestuurder aan moet voldoen?

“Ten eerste moet het thuisfront achter de keus staan om de functie van onbezoldigd hoofdbestuurder uit te voeren, zonder hun steun zal het heel moeilijk zijn om goed te kunnen functioneren. Je moet maatschappelijk betrokken zijn om een goed beeld te kunnen vormen van de achterban waarvoor je in het bestuur zit. Ook moet je een gezonde dosis verstand hebben, je draagt de verantwoordelijk voor het beleid van de bond en vertegenwoordigd een hele grote groep medewerkers in de horeca, catering en recreatie. Verder moet je een teamplayer zijn, het bestuur bestaat uit negen leden die het beleid van de bond bepalen.”

Waar wil jij je sterk voor maken de komende bestuursperiode van vier jaar?

“De HorecaRecreatieCatering bond is gebaat bij een stabiel bestuur. Nu de penningmeester/secretaris en twee van de oud bestuurders het Hoofdbestuur gaan verlaten en halverwege de komende bestuursperiode de voorzitter de bond gaat verlaten, zal dat een grote aderlating zijn voor het bestuur. Ik wil graag de komende
periode de stabiele factor zijn.”

Waar word je gelukkig van?

“Ik word gelukkig van, leven in vrijheid en verdraagzaamheid naar elkaar.”

Wat is jouw motto?

”Hoe groter de kloof, des te mooier de brug die je ertussen kunt bouwen.”

Michel Hooglugt, regio West

Stuur een mail naar het Hoofdbestuur.