FNV Horecabond zoekt een Strategisch HR Adviseur

FNV Horecabond verenigt werknemers (circa 23.000 leden) in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie. Wij behartigen de ledenbelangen en dragen bij aan de trots op hun vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. Onze ambitieuze plannen zijn gericht op verdere versterking van de positie van werknemers in de horeca, contractcatering en de recreatie, fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en het bieden van scholing en opleidingsmogelijkheden. Dat willen wij bereiken door het organiseren van actieve leden en de dialoog aan te gaan met werkgevers.

Wij zijn op zoek naar een:

Strategisch HR Adviseur

(32 uur / 1 fte)

Je levert als MT-lid een belangrijke, strategische bijdrage aan het organisatiebeleid, de doelstelling van onze organisatie en het FNV Horecabond brede beleid. In deze rol ontvang je hiërarchisch leiding van de secretaris/ penningmeester en maak je samen met de Manager Individuele Belangenbehartiging, Manager Collectieve Belangenbehartiging en de Financieel Manager onderdeel uit van het MT. Als MT draag je de missie, visie en cultuur van de organisatie uit. Je geeft leiding aan +/- 4 medewerkers bestaande uit het secretariaat en de afdeling HR.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor het, als MT-lid, leveren van een bijdrage aan het beleid, de strategie van de organisatie, organisatie-inrichting en het geven van leiding aan medewerkers. In het bijzonder gericht op het ontwikkelen en implementeren van het beleid op het gebied van HR en in dit kader het optimaliseren van de processen, instrumentarium en HR-projecten en het invullen van een strategische adviesrol in dit kader.

Wat ga je doen?


Wij vragen


Werken bij

Wij hanteren een 32-urige werkweek. Wij bieden een informele werksfeer met fijne collega’s. Je werkt vanuit het kantoor in Almere-Muziekwijk. De functie is ingeschaald in schaal 11 (min. € 3.516,- en max. € 5.275,-) bij een fulltime dienstverband, ex. vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (5%).

Reageren en aanvullende informatie

Stuur je sollicitatiebrief met cv tot en met maandag 21 januari 2019 naar ons toe. Dat kan per e-mail via werken@fnvhorecabond.nl, t.a.v. Esther de Jong (secretaris-penningmeester). Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther de Jong (06-51299373).

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.