FNV Horecabond zoekt een 1e lijns juridisch medewerker Voorlichtings- en Informatiecentrum

FNV Horecabond verenigt werknemers (circa 23.000 leden) in de horeca, contractcatering en recreatie. Wij behartigen de ledenbelangen en dragen bij aan de trots op hun vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. Onze ambitieuze plannen zijn gericht op verdere versterking van de positie van werknemers in de horeca, contractcatering en de recreatie, fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en het bieden van scholing en opleidingsmogelijkheden. Dat willen wij bereiken door het organiseren van actieve leden en de dialoog aan te gaan met werkgevers.

Wij zijn op zoek naar een:

1e lijns juridisch medewerker

Voorlichtings- en Informatiecentrum

(32 uur / 1 fte)

Ons team

Het Voorlichtings- en Informatiecentrum (VIC) beantwoordt vragen van werknemers die werkzaam zijn in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie, zowel telefonisch als per e-mail of chat. Werknemers uit deze sectoren kunnen bij het VIC terecht met al hun vragen over arbeidszaken, sociale zekerheid en pensioen.

Wat ga je doen?


Wij vragen


Werken bij FNV Horecabond

Wij hanteren een 32-urige werkweek. Je komt te werken in een informele werksfeer met fijne collega’s in een klein en hecht team. Je werkt vanuit ons kantoor in Almere-Muziekwijk, op loopafstand van het station. De functie is ingeschaald in schaal 6 (min. €2.258,- en max. €3.274,-) bij een fulltime dienstverband en een contract voor bepaalde tijd tot 1 juli 2019.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar ons toe. Dat kan via werken@fnvhorecabond.nl, t.a.v. Nina Warmerdam (Teamleider Voorlichtings- en Informatiecentrum). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nina Warmerdam via 06–58021997.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.