Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Commercieel manager-fondsenwerver

FNV Horecabond is op zoek naar een:

                                    Commercieel manager/fondsenwerver

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de sponsor- en  fondsenwervingsstrategie en voor het werven en behouden van relaties met bedrijven, particulieren en fondsen. Daarnaast hou je je bezig met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, lidmaatschapsvormen, producten en diensten. Tevens ben je betrokken bij het opzetten van het scholings- en opleidingsplatform waaruit op termijn de commerciële (scholings- en ontwikkelings-) activiteiten worden opgezet. Uitgangspunt hiervoor is de visie, missie, de doelstellingen en de nieuwe financiële kaders van FNV Horecabond 2.0.

De commercieel manager/fondsenwerver adviseert en rapporteert aan het DB en werkt nauw samen met de regiemanager Marketing & Communicatie, regiemanager ontwikkeling & scholing en de regiemanager Ledenwerving, activatie en behoud op de afdeling Marketing, Communicatie en Commercie. De Commercieel Manager is aanspreekpunt voor de afdeling Marketing & Commercie.


Wat vragen wij?


Wij bieden


Wil je meer weten?
Voor meer informatie, neem contact op met Esther de Jong, secretaris/penningmeester, via telefoonnummer 06-51299373.

Reageren
Reageren kan tot 6 december, door een mail met motivatie en CV te sturen naar vacatures@fnvhorecabond.nl.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit ten minste twee gesprekken en een assessment.

Over FNV Horecabond
FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze  sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid. 

Op dit moment kent de vereniging FNV Horecabond ruim 21.000 leden. FNV Horecabond is aangesloten bij FNV.