Juridisch Procesmanager

FNV Horecabond is op zoek naar een:

Juridisch Procesmanager

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en de resultaten van het gehele juridische proces binnen FNV Horecabond. Zowel voor de puur individuele belangenbehartiging (leden met een rechtsbijstandsbehoefte) als de juridische collectieve belangenbehartiging. Het juridisch proces wordt deels door collega’s van FNV Horecabond uitgevoerd, en deels door samenwerkingspartners. Het juridisch proces is een belangrijk instrument in het op collectief niveau verbeteren van de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden in onze sectoren. Jij zorgt dat de mensen aan de telefoon, de samenwerkingspartners en de vakbondsbestuurders op elkaar zijn aangesloten. Dat de strategisch belangrijke dossiers op alle niveaus bekend zijn en op de juiste manier worden opgepakt. Uitgangspunt hiervoor is de visie, missie en de doelstellingen van FNV Horecabond 2.0.

De Juridisch procesmanager adviseert en rapporteert aan de Manager Belangenbehartiging.

De Juridisch procesmanager is aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen van de juristen binnen en buiten FNV Horecabond. Verder zijn je verantwoordelijkheden:


Wat vragen wij?


Wij bieden


Wil je meer weten?
Voor meer informatie, neem contact op met Koert Peperkamp, Manager Belangenbehartiging, via telefoonnummer 06-12032321.

Reageren
Reageren kan tot en met maandag 3 februari, door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar vacatures@fnvhorecabond.nl.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit ten minste twee gesprekken en een assessment.

Over FNV Horecabond
FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Op dit moment kent de vereniging FNV Horecabond ruim 20.000 leden en circa 35 medewerkers. FNV Horecabond is aangesloten bij FNV.