Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Communicatiemedewerker

Wij zijn op zoek naar een Communicatiemedewerker (tijdelijk voor 32 uur per week/1fte)

We verwachten dat je met jouw kennis en werkervaring zonder enige moeite zelfstandig – zowel kleine als grote – projecten voor je rekening neemt. Natuurlijk werk je samen met andere collega’s en onderhoud je voor diverse projecten contact met externen. De afdeling houdt zich bezig met zowel offline als online communicatie en events. Als communicatiemedewerker ken je je doelgroep en weet je hoe je de (online) interactie en betrokkenheid met onze leden en niet-leden kunt vergroten.

Wat ga jij doen?


Wie zoeken wij?


Wat bieden wij?


Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura Kapper (senior communicatieadviseur) op telefoonnummer: 036-5358590.

Reageren
Reageren kan tot 17 februari door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar: vacatures@fnvhorecabond.nl.

Over FNV Horecabond
FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Op dit moment kent de vereniging FNV Horecabond ruim 21.000 leden.