Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

1e lijns juridisch medewerker Contactcenter

                                                  Wij zijn op zoek naar een:
                        1e lijns juridisch medewerker Contactcenter
                                      (Tijdelijk voor 32 uur per week / 1 fte)

We verwachten dat je met jouw kennis en werkervaring zonder enige moeite zelfstandig juridische vragen voor je rekening neemt. Natuurlijk werk je samen met collega’s en onderhoud je voor meer complexe vragen contact met je collega’s van Juridische zaken. De afdeling houdt zich bezig met kwesties van zowel leden als niet-leden die werkzaam zijn in de in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie, zowel telefonisch als per e-mail of chat. Werknemers uit deze sectoren kunnen bij het Contactcenter terecht met al hun vragen over arbeidszaken, sociale zekerheid en pensioen.

Wat ga je doen?


Wie zoeken wij?


Wat bieden wij?


Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arnaud Stadermann (P&O) op telefoonnummer: 06 53 26 40 25.

Reageren?

Reageren kan tot 30 juni door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar: personeelszaken@fnvhorecabond.nl. De sollicitatieprocedure zal bestaan uit ten minste twee gesprekken.

Over FNV Horecabond

FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Op dit moment kent de vereniging FNV Horecabond ruim 22.000 leden en circa 35 medewerkers. FNV Horecabond is aangesloten bij FNV.