Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Profiel voor Commercieel medewerker buitendienst

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel medewerker buitendienst (voor 32 uur per week/1 fte)


Als Commercieel medewerker buitendienst ga jij, samen met een team van collega’s, bedrijven langs om medewerkers in de sector te vertellen over FNV Horecabond met als doel zo veel mogelijk leads te werven. Hierbij is ons streven om met een goed inhoudelijk verhaal potentiële leden geïnteresseerd te krijgen en deze later te converteren naar leden. Hierbij krijg jij de ruimte om de beste leads zelf na te bellen, de overige leads worden doorgestuurd naar een telemarketing bureau.

We verwachten dat je met jouw kennis, werkervaring en ambitie zonder enige moeite zelfstandig en met veel energie je werk oppakt. Natuurlijk werk je samen met andere collega’s en onderhoud je (online) contact met je collega’s.

Wat ga je doen?


Wij vragen?


Wat bieden wij?


Over FNV Horecabond

FNV Horecabond verenigt werknemers (circa 23.000 leden) in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie. Wij behartigen de ledenbelangen en dragen bij aan de trots op hun vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. Onze ambitieuze plannen zijn gericht op verdere versterking van de positie van werknemers in de horeca, contractcatering en de recreatie, fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en het bieden van scholing en opleidingsmogelijkheden. Doordat de organisatie continue in beweging is zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker buitendienst.

Reageren en aanvullende informatie

Reageren kan tot 20 maart 2023 door een e-mail met motivatie en cv te sturen naar: vacatures@fnvhorecabond.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Fanneke Heijmans-Verlind, Manager afdeling Ledenservice, op telefoonnummer: 06-58 02 19 97.