Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Wat goed dat je hebt gekozen voor het Basis pakket


  • Juridische hulp (werk en inkomen), voordelig uurtarief €81 (ex. BTW).
  • De eerste 4 maanden €10
  • Daarna €7,50 per maand
  • 21 jaar of jonger? Dan het 1e jaar gratis lid.

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Extra informatie

Je IBAN nummer

In welke sector ben/was je werkzaam?

Waar ken je FNV Horecabond van?

Nieuwsbrief en ledenblad

Als lid ontvang je één keer per maand de nieuwsbrief van FNV Horecabond in je mailbox en zeven keer per jaar het ledenblad Horecabond Info in je brievenbus. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws over werk en inkomen, actuele ontwikkeling in de sector, lidmaatschapsvoordelen en nog veel meer. Je kunt je hiervoor altijd afmelden.


Nieuwsbrieven van gerelateerde diensten van FNV Horecabond ontvangen?

Ik meld mij aan voor:


De Ledenvoordeel FNV nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwe tijdelijke voordelen en de jaarvoordelen.

Vanuit Ledenvoordeel FNV wordt er ongeveer vijf keer per jaar een partnermail verstuurd. In de partnermailings staat het aanbod van één (jaar)voordeel centraal. Daarnaast bevatten deze mails handige tips en adviezen van de (jaar)partner.

In samenwerking met ARAG heeft FNV Horecabond een aanvullende rechtsbijstandverzekering ontwikkeld.


Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

Na de actieperiode van vier maanden, is het lidmaatschap per maand opzegbaar. Door op onderstaande knop 'Lid worden' te klikken, bevestig je je lidmaatschap en stem je in met onze algemene voorwaarden en statuten, ons privacybeleid en de automatische afschrijving van de contributie.