Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Ledencongres FNV Horecabond

Maandag 29 november a.s. vindt het eerstvolgende Ledencongres plaats. In deze vergadering wordt onder andere de begrotiong ter goedkeuring voorgelegd. Het Ledencongres zal plaatsvinden in het centraal vakbondshuis van FNV te Utrecht, of een andere locatie in de regio Utrecht. We hebben er naar uitgekeken om elkaar weer echt te ontmoeten. We zullen natuurlijk de coronaregels volgen tijdens het Ledencongres.

Agenda

Op de agenda staan onder andere de volgende punten:

Na het formele deel van het Ledencongres organiseren wij een leuk en informatief deel. De precieze invulling daarvan volgt. De dag sluiten we als dat mogelijk is graag af met een borrel. Op de website vind je uiterlijk 15 november de volledige agenda en stukken.

Het Ledencongres in de praktijk

Het Ledencongres zal om 11.00 uur beginnen en eindigen rond 16.00 uur. Wij volgen de ontwikkelingen rond corona en zullen de locatie wijzigen mocht dat nodig zijn. Houd daarvoor de website in de gaten.

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden tot 22 november 2021. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden om het congres digitaal bij te wonen. Je kunt dan meekijken, maar niet actief deelnemen aan de vergadering. Ben je te laat met aanmelden, maar wil je toch deelnemen, mail dan naar vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl.

Vragen

We willen jullie vragen om al zoveel als mogelijk vóóraf je vragen per e-mail aan te leveren. Dat kan tot 22 november 2021. Wij streven ernaar om deze vragen, gebundeld, ook vóóraf te beantwoorden en inclusief antwoorden digitaal te verspreiden onder de deelnemers. Dan kunnen we ons tijdens de vergadering richten op eventuele vervolgvragen en snel tot besluitvorming overgaan. We verwachten dat de vergadering daarmee voor iedereen zo goed mogelijk te volgen is. Eventuele voorstellen dienen uiterlijk 29 oktober a.s. door ons te zijn ontvangen.


Aanmelden voor het Ledencongres

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.