Roland Delnoij (1971) is sinds zijn vijftiende werkzaam in de horeca. Zoals velen heeft hij ook de bekende traditionele stappen in de horeca gemaakt.
Van afwasser tot leerling bediening, kelner, assistent-manager en manager. Roland heeft als laatste een functie als algemeen manager in het Congreshotel Landgoed Zonheuvel bekleed. Duurzame inzetbaarheid van mensen en middelen was daarbij een belangrijk uitgangspunt. De medewerkers maken het verschil en daarin probeert hij medewerkers altijd in te stimuleren.
“Als Hoofdbestuurder van FNV Horecabond is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Een voorwaarde is dat je goed kunt luisteren naar de achterban en dat exact kunt vertalen. Je moet 100% commitment hebben, houden van mensen in het algemeen en de horeca in het bijzonder.”
“Ik wil me vooral inzetten om de medewerkers in de horeca, verenigd in de vakbond, weer als volwaardige gesprekspartners om de tafel te krijgen met werkgevers en overheid. Samenwerken aan een positief imago van de horeca, goed voor gast, werkgever en werknemers. Met als automatisch gevolg een aanvaardbare cao voor de horeca.”
“Gelukkige medewerkers, die onder goede omstandigheden hun gasten verwennen.”
“Samenwerken werkt! Ik geloof dat de dialoog tussen werknemers, werkgevers en overheid van essentieel belang is voor de gehele horeca.”
Roland Delnoij, regio West
Stuur een mail naar het Hoofdbestuur