Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Ronald Plokker

Tijdens zijn studie Maritiem Officier is Ronald Plokker (1970) ooit als bijbaan begonnen in een bruin café. In die tijd heeft hij vrijwel alle takken van de horeca meegemaakt.

Van barkeeper in de kroeg tot kelner in een hotel. Daarna is Ronald als chef bediening in een restaurant doorgestroomd naar een functie als bedrijfsleider van diverse soorten horeca. Hij kan zichzelf dan ook met recht een allround ‘Horecaffer’ noemen!

Wat is volgens jou de belangrijkste eigenschap waar een Hoofdbestuurder aan moet voldoen?

“Doorzettingsvermogen. De strijd die we in de horeca voeren is een lange en gaat niet alleen tegen slechte werkgevers, maar ook om het bereiken en zien te mobiliseren van de werknemers. Daar zie je niet direct resultaat van, maar ik ben ervan overtuigd dat het op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen.”

Waar wil jij je sterk voor maken de komende bestuursperiode 
van vier jaar?

“Ik wil doorgaan met het versterken van de binding met jongeren. Daarnaast FNV Horeca en de FNV versterken door gebruik te maken van de mogelijkheden die we hebben binnen de FNV, zonder daarbij onze autonomie te verliezen.”

Waar word je gelukkig van?

“Onverwachte mooie momenten. Of dat nu een prachtige zonsopgang is of mooie mensen die ik ontmoet, een spontaan avondje met vrienden/familie of een boswandeling met mijn logeerhond.”

Wat is jouw motto?

“Do what you love, love what you do…”

Ronald Plokker, regio Noord

Stuur een mail naar het Hoofdbestuur