Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Junior Bestuurder

FNV Horecabond is op zoek naar een:

                                                                  JUNIOR BESTUURDER

Wat ga jij doen?
Als Junior Bestuurder draag jij actief bij aan de behartiging van de collectieve belangen van leden en werkenden. Dat kan in één of meerdere sectoren zijn (Horeca, Recreatie of Catering) of voor zaken die sector overstijgend zijn, bijvoorbeeld flex. Je onderhoudt proactief een warme relatie met vrijwilligers (actieve leden). De Bestuurder werkt resultaatgericht en planmatig (met een commerciële blik) en is constant op de hoogte van wat er bij (actieve) leden speelt.

Als Junior Bestuurder ondersteun je de Bestuurder in de uitvoering van projectcampagne- en werkplannen. Denk hierbij aan voorbereidende werkzaamheden in het betrekken en activeren van leden in een cao, actie, sociaal plan traject. Het zijn van actieleider tijdens actietrajecten, voeren van onderhandelingen etc. Vanzelfsprekend word je ook betrokken bij het opstellen van deze plannen.

Een bijdrage leveren aan het werven en behoud van leden en actieve leden en het vergroten van de zichtbaarheid van de bond is een belangrijk onderdeel van deze functie. Alle medewerkers werken over de grenzen van de eigen functie en het eigen team samen aan de doelen van de organisatie.

Wat vragen wij?


Wij bieden


Wil je meer weten?
Voor meer informatie, neem contact op met Koert Peperkamp, manager collectieve  belangenbehartiging, via telefoonnummer 06- 12032321.

Reageren
Reageren kan tot 6 december, door een mail met motivatie en CV te sturen naar vacatures@fnvhorecabond.nl.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit ten minste twee gesprekken en een assessment.

Over FNV Horecabond
FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Op dit moment kent de vereniging FNV Horecabond ruim 21.000 leden. FNV Horecabond is aangesloten bij FNV.