Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar een Office Manager
(voor 32 uur per week)

Na een transitieperiode staat er een nieuwe organisatie die toppers nodig heeft! We zoeken iemand die op verenigings- en werkorganisatieniveau in staat is alles te regelen. Binnen een creatieve en politieke complexe omgeving.

Over FNV Horecabond

Werken bij een vakbond? Is dat iets voor mij? We heten je graag welkom bij FNV Horecabond. Wij verenigen ruim 23.000 werknemers in de sectoren horeca, catering en recreatie. Als grootste vakbond behartigen wij de belangen van deze leden en dragen bij aan de trots op het vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. FNV Horecabond heeft ambitieuze en vernieuwende plannen en wil de positie van werknemers nog meer versterken op het gebied van fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en scholing- en opleidingsmogelijkheden.

Doel van de functie

Het Bestuur en de Raad van Toezicht volledig ondersteunen en ontzorgen op secretarieel- en ondersteunend gebied.

Wat ga jij doen?

We zoeken een duizendpoot die in staat is om in onze dynamische werkomgeving  zowel de vereniging als de werkorganisatie draaiende te houden. We missen momenteel op verschillende niveaus professionele secretariële ondersteuning en afstemming binnen onze vereniging en werkorganisatie.

Je voert secretariële- en ondersteunende werkzaamheden uit voor Directie, MT en Raad van Toezicht en ook voor andere verenigingsorganen, zoals regionale activiteitenteams en cao commissies. Je organiseert bijeenkomsten, bereid Bestuursbesluiten voor en draagt zorgt voor correcte verslaglegging. Agendabeheer, inkoop/facilitymanagement en het verrichten van werkzaamheden binnen projecten, campagnes of andere creatieve processen horen bij jouw takenpakket.

Op dit moment is ruimte ontstaan voor het opnieuw inrichten van die ondersteuning. We verwachten dat je met jouw kennis en werkervaring zonder enige moeite zelfstandig je werk oppakt. Natuurlijk werk je samen met andere collega’s en onderhoud je (online) contact met je collega’s, onze leden en externen.

Wij vragen?


Wat bieden wij?


Reageren en aanvullende informatie

Reageren kan tot 15 augustus 2022 door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar: personeelszaken@fnvhorecabond.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther de Jong op telefoonnummer: 06-51299373.