Online marketing medewerker

Wij zijn - per direct - op zoek naar een:

Online marketing medewerker (voor 32 uur per week/1 fte)

Online kent voor jou geen geheimen. Samen met je collega’s ontwikkel je de strategie voor social media, stel je duidelijke doelen, meet je de resultaten, voer je uit, verricht je onderzoek en zorg je ervoor dat de online kanalen continue worden aangepast en verbeterd. Daarnaast draai je online- en offline projecten en organiseer je samen met collega's diverse events.

Pro-actief neem je met jouw kennis en werkervaring zonder enige moeite zelfstandig – zowel kleine als grote – projecten gericht op het bereiken van onze doelgroep voor je rekening. De rol van aanjager ligt je goed en je onderhoud voor diverse projecten tevens contact met externen. De afdeling houdt zich bezig met zowel offline als online communicatie en events. Als Online Marketing medewerker ken je de doelgroepen en weet je hoe je de (online) interactie en betrokkenheid met onze leden en niet-leden kunt vergroten.

Doel van de functie

Zorgen dat FNV Horecabond (online) nog beter vindbaar is en onze doelgroepen ons nog beter weten te vinden.

Wat ga jij doen?


Wij vragen?


Wat bieden wij?


Reageren en aanvullende informatie

We omtvangen je reactie graag vóór 6 februari 2023 door een e-mail met je motivatie en CV te sturen naar vacatures@fnvhorecabond.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Laura Kapper (senior communicatieadviseur) op telefoonnummer: 06-13 39 84 25.

Over FNV Horecabond

FNV Horecabond verenigt werknemers (circa 23.000 leden) in de sectoren horeca, contractcatering en recreatie. Wij behartigen de ledenbelangen en dragen bij aan de trots op hun vak, plezier in het werk en de waardering die ze verdienen. Onze ambitieuze plannen zijn gericht op verdere versterking van de positie van werknemers in de horeca, contractcatering en de recreatie, fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden, en het bieden van scholing en opleidingsmogelijkheden. Dat willen wij bereiken door het organiseren van actieve leden en de dialoog aan te gaan met werkgevers.